Säljdagen 2015

Vi fortsätter att leva upp till vårt rykte – Sveriges bästa säljevent! Tidigare års säljdagar har haft extremt nöjda kunder som gett oss marknadens högsta betygsutvärderingar. Årets Säljdag som går i inspirationens tecken kommer inte bli något undantag. Boka plats idag, förra gången blev det slutsålt flera veckor innan eventet!

Vi har lyckats med konststycket att samla några av landets populäraste sälj- och motivationsföreläsare på samma scen samma dag! Eller vad sägs om PG Wettsjö, Susanne Pettersson, Christer Olsson, Mia Törnblom och Jörgen Oom. Dessutom kryddar vi dagen med en magisk, i ordets rätta bemärkelse, konferencier – Michael Halvarson.

Vi törs därför lova en riktig motivationscocktail. Detta är ett event som inte bara säljare och säljchefer kommer uppskatta, utan alla med kundkontakt. Det är ett event som ingen med kundrelationer vill missa!

Nu är det dags att slå hål i säljtaket och skapa problem för konkurrenterna!

 

EQP Business School

EQP har några av Sveriges bästa utbildningar inom försäljning, kundservice, presentationsteknik, ledarskap och motivation. Kundens resultat står alltid i fokus. EQP erbjuder både längre utbildningsprocesser samt även kortare föreläsningar med Sveriges främsta föreläsare via vår talarbyrå Talarmäklarna.

Läs mer på eqp.se »
Läs mer på talarmaklarna.se »

 

Lundalogik

På Lundalogik älskar vi CRM! I över tjugo år har vi levt på att hjälpa drygt 5000 företag att nå bättre resultat med hjälp av användarvänliga CRM-lösningar som vi själva utvecklar, säljer och supportar. Engagemanget är stort, vi behandlar våra kunder så som vi själva skulle vilja bli behandlade och vi brukar säga att det enda vi tar på allvar är våra kunder...
 
Letar du efter en erfaren, trovärdig och pålitlig CRM-expert med stort engagemang och glimten i ögat? Vill du få ut maximalt av din CRM-investering? Välkommen till Lundalogik.

Läs mer på lundalogik.se »